Waar ben ik:   Home > Cosmetisch acupunctuur

Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur (Facial Rujuvenation) is een effectieve, niet chirurgische behandeling om de verschijnselen van de beginnende ouderdom te verminderen. Deze vorm van acupunctuur werd al gebruikt in de periode van het Chinese rijk tijdens de Sung Dynastie en was voorbehouden aan hofdames en concubines van de keizer. Het raakte in de middeleeuwen in onbruik omdat het keizerrijk in verval raakte. Gebaseerd op eeuwenoude technieken en verder ontwikkeld door o.a. twee bekende acupuncturisten Virginia Doran en Dr. Ping Zhang, worden veel modellen en beroemdheden in New Yorkse praktijken behandeld.

Cosmetische acupunctuur is een combinatie van facelift technieken en de klassieke acupunctuur. Het is een subtiele verjonging die het gelaat jaren laat verjongen op een veilige en natuurlijke manier, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en collageen aangemaakt. Het verouderingsproces wordt tegengegaan en u zult er na een behandelserie een gezonde uitstraling in het gelaat zien terwijl uw eigen gezichtsexpressie behouden blijft. Door het vergroten van de innerlijke vitaliteit, komt de innerlijke schoonheid ook naar buiten.

Resultaten van cosmetische acupunctuur

Na de eerste behandeling ziet men over het algemeen een verbetering in de uitstraling en in de huidconditie; het resultaat van een verbeterde Qi en bloedcirculatie naar het gezicht. Na 7 behandelingen zijn de diepere lijnen minder en u ziet er meer uitgerust uit. Rimpels beginnen te vervagen en de huid wordt strakker.

Cosmetische acupunctuur verhelpt verouderingsverschijnselen zoals rimpels, het hangen van oogleden, wallen onder de ogen, donkere kringen onder de ogen en onderkinnen, maar ook littekens, pigment vlekken, bloedvinnetjes etc

De nadruk ligt op het verjongen van het gelaat, het verbeteren van de collageenproductie en de bevochtiging en de doorbloeding van de huid. Het verouderingsproces wordt tegengegaan en u zult er na een behandelserie “frisser” uitzien en uw eigen gezichtsexpressie blijft behouden purchase adobe acrobat generic cialis india!

Behandelingen

Gemiddeld zijn12 behandelingen nodig, vanaf de zevende behandelingen is blijvend resultaat al zichtbaar. Voor het beste resultaat vinden de eerste zes behandelingen in drie achtereenvolgende weken plaats. Dat betekent twee behandelingen per week in de eerste drie weken en zes achtereenvolgende weekbehandelingen. Vervolgens wordt aanbevolen om 2-4 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen.

Individuele resultaten zullen verschillen, maar met reguliere onderhoudsbehandelingen zullen de resultaten drie tot vijf jaar blijven. Het spreekt voor zichzelf dat uw levenswijze een zwaarwegende invloed heeft op de huid. Met name roken, veel alcoholgebruik en overvloedig zonnebaden zonder voldoende bescherming zijn zeer nadelig voor de huid en kunnen de effecten tenietdoen.

Behandelduur: 60 - 75 minuten.
Prijzen: € 75,- /  € 150,- per behandeling

(B) www.cosmetische acupunctuur Nederland ( http://www.cosmetische-acupunctuur.eu/) + Facebook (https://www.facebook.com/CosmetischeAcupunctuurNederland?ref=hl)